Corona regels

Wat als je event gecanceld is?

De Nederlandse overheid heeft een aantal maatregelen getroffen om de verspreiding van het Corona virus te voorkomen.
Eén van deze maatregelen is een verbod op evenementen t/m Juni 2021.

Belangrijke informatie

Je ticket blijft geldig

Concerten die in deze periode gepland staan zullen als dit mogelijk is naar een nieuwe datum verplaatst worden. Als het mogelijk is blijven je tickets geldig voor de nieuwe datum.
Als het verzetten van het evenement niet mogelijk is en het definitief gecanceld wordt (of je bent op de nieuwe datum niet in staat om te komen) kan je een voucher aanvragen ter waarde van de originele ticketprijs. Met dit voucher kan je één of meerdere tickets voor onze toekomstige shows kopen (verkocht op ticketmaster.nl). Vouchers blijven geldig gedurende 24 maanden. Heb je niet het volledige bedrag uitgegeven en is de termijn van je voucher verlopen? Dan krijg je automatisch het geld terug gestort. Naast de voucher optie is het ook mogelijk om je ticket te doneren of je geld terug te vragen.

Als je een ticket voor een verplaatste of gecancelde show hebt ontvang je zo snel mogelijk een e-mail van Ticketmaster met de verschillende opties. Bezoek voor meer informatie over de vouchers en de andere opties: https://www.bewaarjeticket.nl